BCR Chișinău lansează un concurs pentru BURSA SPERANȚEI destinat studenților care au obținut rezultate remarcabile la învățătură și în cercetare. Bursa va acoperi taxa pentru studii, cheltuielile necesare pentru achiziționarea de materiale didactice, participare la conferințe studențești, programe de cercetare și perfecționare.

În perioada 15 mai -15 iunie 2015 studenții își pot depune dosarul la sediul BCR Chișinău S.A. care va conține – formularul de participare la concurs, copia carnetului de student, copia extrasului din matricolă, descrierea proiectului de cercetare/ studii/ stagiu, o scrisoare de recomandare de la facultate. Sunt eligibili studenții care își urmează studiile de licență/ masterat/ doctorat în domeniul științelor tehnice, agricole, medicale, pedagogice.

Prin această inițiativă dorim să susținem educația tinerilor din Republica Moldova care tind săîși construiască un viitor mai bun la ei acasă, dar situația materială nu le permite să suporte cheltuielile pentru studii. BURSA SPERANȚEI reprezintă o șansă pentru studenții cu performanțe deosebite de a-și continua pregătirea profesională, de a se implica în cercetare și de a-și aprofunda cunoștințele practice necesare. Ne vom focusa pe susținerea acelor profesii care au un impact deosebit pentru dezvoltarea durabilă a Republicii Moldova cum ar fi domeniul tehnic, agricol, medical sau pedagogic. Ne propunem prin toate acțiunile noastre să fim parte integrantă a societății și să susținem dezvoltarea valorilor în cadrul comunităților din care facem parte. Pe lângă susținerea programelor de responsabilitate socială, obiectivul nostru este ca fiecare angajat BCR Chișinău să devină un ambasador al implicării în comunitate.” a declarat Juan Luis Martin Ortigosa, Președinte Executiv al BCR Chișinău S.A.

BCR Chișinău își aliniază strategia de afaceri la nevoile comunității, dezvoltând în permanență produse inovatoare pentru clienții săi, pentru a-i ajuta astfel să-și realizeze aspirațiile. De asemenea, BCR Chișinău este un actor important al dezvoltării economiei Republicii Moldova, prin susținerea proiectelor viabile și sustenabile din punct de vedere economic și social.

Pentru informații suplimentare privind concursul BURSA SPERANȚEI persoanele interesate pot accesa pagina www.bcr.md/bursa-sperantei sau pot apela Departamentul Resurse Umane și Comunicare la numărul de telefon +373 (22) 852098, e-mail resurse.umane@bcr.md.

 

_______________________________________

Banca Comercială Română Chişinău S.A.:

BCR Chişinău S.A. şi-a început activitatea în data de 22 octombrie 1998, fiind una din primele bănci cu capital străin, membru al unui grup financiar internaţional care şi-a extins activităţile în Republica Moldova. Reţeaua băncii cuprinde 2 filiale şi 40 ATM-uri, care deservesc persoane fizice şi juridice. Acţionar unic al BCR Chişinău S.A. este Banca Comercială Română S.A. (România), membru Erste Group (Austria).

Banca Comercială Română S.A.:

Este lider pe piaţa serviciilor financiare din România, cu active de peste 14.4 miliarde EUR. Este banca Nr.1 după numărul de clienţi –Nr.1 în activităţile de creditare şi economisire. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie de banking.

Erste Group:

Este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrală şi de Est. Mai mult de 44.000 de angajaţi deservesc peste 16.5 milioane de clienţi în cadrul a 2.800 de filiale din 7 ţări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croaţia, Serbia). La sfârșitul trimestrului 3, 2014 Erste Group deținea active totale de 197 miliarde EUR.

Pentru informaţii suplimentare BCR Chişinău S.A.:

Str. A. Puşkin 60/2 MD2005 Chişinău

Tel. +373 (22) 852 000; Fax. +373 (22) 852 002

E-mail. office@bcr.md

×
Personal Mobile 24 Banking
BCR Chisinau
Descarca