BCR Chișinău a premiat câștigătorii celei de a doua ediții a Bursei Speranței

În data de 28 octombrie 2016 a avut loc ceremonia de premiere a câștigătorilor celei de a doua ediții a Bursei Speranței, concurs lansat și susținut de BCR Chișinău S.A. Premiile au fost înmânate în prezența Excelenței Sale Domnul Daniel Ioniță, Ambasadorul României în Republica Moldova.

Cei doi tineri câștigători ai Bursei Speranței 2016 sunt:

  • Marin Cimbriciuc, student la Universitatea de Stat de Medicină și Farmaceutică ”Nicolae Testemițanu”, facultatea Medicină Generală, specialitatea Medicină Generală;
  • Eugeniu Mindrigan, student la Universitatea de Stat de Medicină și Farmaceutică ”Nicolae Testemițanu”, facultatea Medicină Generală, specialitatea Medicină Generală.
BCR Chișinău a premiat câștigătorii celei de a doua ediții a Bursei Speranței

Premianții vor beneficia de suportul BCR Chișinău pe parcursul anului de studii 2016-2017 pentru acoperirea cheltuielilor de studii, participare la conferințe științifice, programe de cercetare și perfecționare. Unul din cei doi câștigători ai Bursei Speranței 2016 a fost selectat în baza performanțelor academice și a proiectului de cercetare prezentat la concursul lansat de BCR Chișinău. În total au fost depuse peste 30 dosare de participare la concurs. Cel de-al doilea câstigător al concursului a fost selectat printre cei trei premianți din ediția Bursa Speranței 2015 în baza performantelor academice obținute în anul de studii 2015-2016 și rezultatelor implementării proiectului de cercetare și studii prezentat la concurs anul anterior.

BCR Chișinău a premiat câștigătorii celei de a doua ediții a Bursei Speranței

Este al doilea an când premiem tinerii studenți care au performanțe academice deosebite,  se implică în cercetare și de își aprofundează cunoștințele practice pentru a-și asigura un viitor mai bun la ei acasă. Felicitări câștigătorilor celei de a doua ediții a concursului Bursa Speranței 2016 care pe parcursul anului de studii 2016-2017 vor beneficia de susținerea băncii în realizarea programului lor de cercetare și de studii. Fiind membru al unui grup financiar european, BCR Chișinău împărtășește valorile de solidaritate și responsabilitate socială corporativă și îi va susține pe acești tineri în dorința și efortul lor de a deveni adevărați profesioniști în ceea ce fac. Obiectivul nostru este de a ne implica activ în susținerea proiectelor viabile din punct de vedere economic și social și de a contribui astfel la dezvoltarea durabilă a țării,” a declarat Juan Luis Martin Ortigosa, Președinte Executiv al BCR Chișinău S.A.

Concursul Bursa Speranței a fost lansat oficial de BCR Chișinău în anul 2015 cu scopul susținerii educației tinerilor din Moldova care au obținut rezultate remarcabile în activitatea de studii și cercetare. Au fost selectate acele profesii care au un impact deosebit pentru dezvoltarea durabilă a Republicii Moldova cum ar fi domeniul tehnic, agricol, medical sau pedagogic.

_______________________________________

Banca Comercială Română Chişinău S.A.:

BCR Chişinău S.A. şi-a început activitatea în data de 22 octombrie 1998, fiind una din primele bănci cu capital străin, membru al unui grup financiar internaţional care şi-a extins activităţile în Republica Moldova. Reţeaua băncii cuprinde 3 unităţi şi 40 ATM-uri. Acţionar unic al BCR Chişinău S.A. este Banca Comercială Română S.A. (BCR), membră Erste Group, Austria.

Banca Comercială Română S.A.:

Este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,1 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi (2.9 milioane) şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

Erste Group:

Unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 46.500 de angajati deservesc 15.7 milioane de clienti in cadrul a 2.804 de filiale din 7 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia). La 31 decembrie  2015, Erste Group detinea active totale in valoare de 204,5 miliarde EUR si înregistra un rezultat operațional de 1.34 miliarde EUR. Indicele capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) s-a situat la 13,3%.

Pentru informaţii suplimentare BCR Chişinău S.A.:

Str. A. Puşkin 60/2 MD2005 Chişinău

Tel. +373 (22) 852 000; Fax. +373 (22) 852 002

E-mail. office@bcr.md

www.bcr.md

×
Personal Mobile 24 Banking
BCR Chisinau
Descarca