x-default
2017 17 MAI
Comunicate, Anunţuri Activarea serviciului 3D Secure, începând cu data de 01.06.2017
  • RO

Prin prezenta, Banca Comercială Română Chișinău S.A. vă aduce la cunoștință că din data de 01.06.2017 va fi activat serviciul 3D Secure – Verified by VISA pentru toți deținătorii de carduri VISA.

Serviciul 3D Secure înglobează ultimele tehnologii în domeniul tranzacțiilor cu carduri pe internet, reducând la minimum șansele de fraudă. Acesta este conceput să ofere un plus de protecție şi siguranţă atunci când se tranzacționează online.

Serviciul se bazează pe existența și furnizarea unei parole suplimentare prin SMS ori de cate ori se face o plată online cu un card înrolat în 3D Secure. Tranzacţia va fi autorizată numai după ce deținătorul cardului introduce parola dinamică primită prin SMS (la oricare număr de telefon mobil ce aparţine operatorilor naţionali de telefonie mobilă).

Utilizarea Serviciului este gratuită pentru toţi deţinătorii de carduri VISA BCR Chisinau SA.

Mai multe detalii privind modul de utilizare a serviciului 3D Secure-Verified by VISA le puteți afla aici

In caz ca nu veți recepționa parola prin SMS la inițierea unei tranzacții pe un site înrolat la serviciul 3D Secure (din motiv ca a fost schimbat numărul de telefon mobil indicat în cererea de deschidere a cardului, sau nu a fost indicat, sau din diferite alte motive) vă rugăm să ne contactați prin următoarele căi:

1. Prim email la următoarea adresă: cards@bcr.md

2. Telefonic la următoarele numere: 022-265-555 , 022-852-555 (conform programului de lucru cu clienții)