Bursa Sperantei 2017

Ediția din acest an a concursului a fost câștigată de Vasile Postica, doctorand în anul II la Universitatea Tehnică a Moldovei, cu cercetarea pe tema „Minimizarea influenței umidității asupra proprietăților senzorice a nanostructurilor și oxizi de metale”. În acest studiu tânărul a evaluat problema din punct de vedere științific și aplicativ și și-a propus să asambleze o instalație de testare, cu posibilitatea de a crea diferite valori de umiditate, precum și diferite tipuri de atmosfere. Cheltuielile necesare pentru implementarea proiectului realizat de premiant vor fi acoperite de BCR Chișinău. Iar pentru siguranța și flexibilitatea utilizării premiului, câștigătorul va primi un card bancar VISA, care îi va facilita accesul la mijloacele financiare.

Ceremonia de premiere a avut loc pe 9 noiembrie a.c., la sediul central al băncii. Concursul anual s-a desfășurat între 26 iunie și 30 septembrie a.c., perioadă în care au fost depuse 69 de dosare.

Edițiile din anii 2015 și 2016 au fost câștigate de tineri care au efectuat studii în domeniile științelor tehnice  și medicale

Prin lansarea acestui concurs, în anul 2015, BCR Chișinău și-a propus să fie parte integrantă a societății și să-i susțină pe tinerii din Republica Moldova, care au obținut rezultate remarcabile în procesul de învățământ și cercetare, contribuind astfel la dezvoltarea comunității din care face parte. Sunt eligibili studenții care își urmează studiile de licență, masterat sau doctorat în domeniul științelor tehnice, agricole, medicale și pedagogice.

BURSA SPERANȚEI reprezintă o șansă pentru tinerii cu performanțe academice deosebite de a-și continua pregătirea profesională și de a-și aprofunda cunoștințele practice.

BCR Chișinău își aliniază strategia de afaceri la nevoile societății, dezvoltând în permanență produse inovatoare și soluții adaptate la nevoile și aspirațiile clienților săi. De asemenea, BCR Chișinău contribuie la dezvoltarea economiei Republicii Moldova, prin susținerea afacerilor viabile și a proiectelor durabile din punct de vedere economic și social.

×
Personal Mobile 24 Banking
BCR Chisinau
Descarca