De azi, 16 iulie, BCR Chișinău oferă o modalitate inedită de solicitare a anumitor servicii și produse bancare de către persoanele fizice rezidente, online, prin intermediul site-ului web.

Acum, poți comanda ușor, rapid și comod un serviciu bancar, în prealabil, de acasă sau din orice altă locație, astfel încât, atunci când te prezinți la bancă, ai deja tot setul de documente pregătit pentru semnare.

Serviciile și produsele care pot fi solicitate online sunt:

Acum puteți solicita din comoditatea locuinței sau biroului propriu deschiderea unui depozit la BCR Chișinău, puteți aplica la serviciul 24 Banking pentru achitarea serviciilor comunale online, puteți solicita emiterea sau reemiterea unui card SMART BCR sau deschiderea unui cont curent – toate din câteva click-uri, la orice oră 24/24. De asemenea, cu serviciul 24 Banking de la BCR puteți achita online facturile la utilități, utilizând ghidul de plată facturi disponibil pe website  (vedeți aici lista furnizorilor de utilități și ghidul de plată utilități) cu zero comision și evitând cozile de la ghișeu.

Acest proces inovativ se înscrie în șirul acțiunilor de sporire a confortului clienților BCR Chișinău, prin diminuarea timpului petrecut în sucursalele băncii.

Banca Comercială Română Chişinău S.A. este o bancă universală, una din primele bănci cu capital străin prezente în Republica Moldova, parte a grupului BCR S.A. România, membru al grupului financiar lider în Europa Centrală și de Est – Erste Group Austria.

Întreaga activitate a băncii se bazează pe principiile de siguranță, transparență, încredere, calitate și orientare spre client.