Responsabilitate socială

Viziune

Ne propunem, prin toate acțiunile noastre, să fim parte integrantă a societăţii, având în echipă cetăţeni responsabili, cu principii solide şi avem ca scop intermedierea şi susţinerea dezvoltării valorii în comunităţile din care facem parte.

BCR Chișinău urmăreşte să fie un model, o sursă de inspiraţie şi un catalizator pentru toţi stakeholderii săi din acest punct de vedere.

Pe lângă iniţierea sau sprijinirea unor programe de responsabilitate socială cu impact, obiectivul nostru este ca fiecare angajat BCR Chișinău să devină un ambasador al implicării în comunitate.

Totodată, BCR Chișinău îşi aliniază strategia de afaceri la nevoile comunităţii, dezvoltând în permanenţă produse inovatoare pentru clienţii noştri, pentru a-i ajuta astfel să-şi realizeze visurile şi aspiraţiile. De asemenea, BCR Chișinău este un actor important al dezvoltării economice, prin sprijinirea proactivă a membrilor comunităţii de afaceri.

Proiecte

Sprijinim sau dezvoltăm proiecte care contribuie în mod direct la o evoluţie sănătoasă a societăţii, și care se înscriu în direcțiile strategice de implicare în comunitate, respectiv:

  • educaţie și dezvoltarea abilităților practice
  • susținerea și promovarea liderilor și modelelor
  • leadership civic.